ウィルスに負けない冴えわたる風味。
材料
• グレープシードオイル ・・・ 小さじ2
• タマネギ中(刻む) ・・・ 1
• 新鮮ショウガ(皮をむき細かく刻む) ・・・ 大さじ3
• ニンジン(刻む) ・・・ 3 カップ
• ポテト中(皮をむき刻む)・・・ 1
• 野菜の煮汁 ・・・ 8 カップ
• 塩、味付に
• ドライシェリー少々
• 挽いたナツメグ少々
• 新鮮パセリかコリアンダー(刻む)、お好みで
作り方
1. 大鍋で油を熱する。タマネギとショウガを加える。かき混ぜてソテーに。タマネギが透けるまで。
2. ニンジン、ポテト、煮汁を加える。沸騰させる。、Add carrots, potato and stock. Bring to a boil. Cover and reduce heat to boil gently until vegetables are tender, 30 to 45 minutes.
3. Purée soup with an immersion blender or in batches in a blender or food processor.
4. Add salt to taste, and flavor with sherry and nutmeg. Serve plain or garnished with parsley or cilantro.
Cook’s Tip: When buying carrots, immediately remove the greens. They leach vitamins and moisture from the edible roots.
January/February 2015
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